viernes, 29 de julio de 2011

LA JORNADA MUNDIAL DE LA JOVENTUT HA ARRIBAT!

Queda poc més d’una setmana perquè els somnis de molts joves es facin realitat. Arriba la Jornada Mundial de la Joventut i amb ella els quatre-cents italians provinents de Cremona. S’ha preparat una setmana amb molts actes que començaran amb la benvinguda d’aquestos joves el pròxim dia 11 d’Agost per la nit.

Breument, ací teniu els actes que es faran cada dia.

Dijous 11 d’Agost:

Arribada sobre les onze de la nit dels italians i sopar a l’annex del poliesportiu. Distribució en famílies d’acollida.

Divendres 12 d’Agost:

Pregària conjunta, gimcana cap a Peníscola i visita. Per la vesprada, temps lliure i de nit, concert de cinema de la Banda de Música a la plaça Sant Bertomeu.

Dissabte 13 d’Agost:

Diferents visites a València (Catedral, Oceanogràfic…). De nit sopar de pa-i-porta amb les famílies acollidores i joves. Posteriorment f

esta al col·legi La Salle.

Diumenge 14 d’Agost:

Matí lliure per fer diferents visites o a

nar a la platja. Per la vesprada, missa a Tortosa amb tots els joves acollits per la diòcesi i després festa al recinte firal.

Dilluns 15 d’Agost:

A les 10h. Missa de despedida concelebrada a Sant Bertomeu. Posteriorment xaranga i enviament dels joves acollits cap a Madrid.

Tots els voluntaris, famílies d’acollida… estan molt il·lusionats amb tot el que s’ha preparat. Tanmateix agraïm la col·laboració de totes aquelles persones que han volgut participar d’aquest esdeveniment. Convidem als benicarlandos a que assisteixin als actes organitzats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario